Christina Lazaros gekroond tot Miss Eco Greece

DELEN
ASSEN – Christina Lazaros uit Groningen is afgelopen zondag gekroond tot Miss Eco Greece. De 20-jarige schone die geboren is in Smilde was één van de finalisten voor de Miss Eco Netherlands 2016.

Zondag was de finale in Amsterdam, echter wist de ‘rechtenstudente’ deze finale niet te winnen. De hoogste podiumtrede mocht worden beklommen door Laura Ghobrial. Zij won hiermee een ticket naar Egypte om mee te doen aan de Miss Eco Universe.

Toch kreeg de Miss Eco Netherlands 2016 voor Christina een positieve wending. “Miss Eco Netherlands 2015, Talisa Wolters, heeft nog erg goed contact met de internationale organisatie in Egypte en toen de organisatie in Egypte hoorde dat ik half-Grieks ben, hebben ze Talisa gevraagd mij uit te nodigen voor Miss Eco Universe als Miss Eco Greece”, zo laat ze de redactie van Nieuws in Assen weten.

Christina kent de ‘klappen van de zweep’ van de Miss verkiezingen. In 2013 deed ze mee aan haar eerste missverkiezing. De Asser verkiezing: Miss Assen. Daarop volgde Queen of the North en Miss TT Festival. Een internationale titel ligt wellicht in het verschiet.

De Miss Eco Universe zal van 27 maart tot en met 17 april plaats vinden in Egypte. Er zullen 50 tot 70 landen meedoen. Christina is trots op haar prestatie “Het wordt denk ik een hele pittige wedstrijd, maar ook ontzettend leuk! Ik heb er onwijs veel zin in om Griekenland te vertegenwoordigen in Egypte. Ik hoop natuurlijk op de Miss Eco Universe titel, maar dat ik Griekenland mag vertegenwoordigen vind ik al een hele overwinning op zich. Ik ben super trots!”.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen