Christmas Fashion Show bij Warenhuis Vanderveen

DELEN
ASSEN – Op zaterdag 19 en koopzondag 20 december vindt de spectaculaire Christmas Fashion Show plaats in de Buningzaal op de hoogste etage van Warenhuis Vanderveen te Assen. De show wordt georganiseerd door acht gemotiveerde studentes van het Drenthe College.

De Christmas Fashion Show vindt beide dagen plaats van 14.00 tot 16.00 uur. Tijdens de show worden er drie rondes gelopen door modellen die de nieuwste mode gaan showen van verschillende afdelingen van Warenhuis Vanderveen. Denk aan kleding (dames, heren en kinderen), brillen, tassen, schoenen en sportkleding. Ook komen er twee acts: een zanger en een dansgroep.

Deelnemende afdelingen zijn Blom Mode, CoolCat, Juwelier Jan te Hoor, Eye Wish Opticiens, Jones & Jones Mannenmode, Jeans Centre, Duifhuizen, Pro Shoes, Invito, Pour Vous Parfumerie en DIO, Förster, ’t Sokkie, Bloembinderij Pluk de Dag, Kunstplaza Schurer, Intersport en Prénatal.

Iedereen die gegarandeerd een goede zitplaats wil hebben, kan een VIP-kaart reserveren. Met een VIP-kaart krijgt men een plek op de eerste rij, een leuke goodiebag en een VIP-hapje en -drankje tijdens de modeshow. De kaarten kosten € 10 per persoon en zijn te bestellen via: christmasmodeshow@hotmail.com.

Vanaf 13.30 uur is de zaal open en kan men alvast genieten van een hapje, drankje en muziek. Iedereen is van harte welkom bij de modeshow aanwezig te zijn.