Circus Renz Berlin komt in juni naar Rolde

DELEN
ASSEN – Circus Renz uit Berlijn is inmiddels gestart met de nieuwe Europatour 2016 en zal van 9 t/m 12 juni een uniekbezoek brengen aan Rolde. Het in 1842 opgerichte, grootste, circus van Nederland komt met een geheel vernieuwd programma en zal hier daverende voorstellingen verzorgen. 

Het grote circusdorp zal worden opgebouwd op het mooie evenemententerrein aan de Grote Brink. De grote circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan 1000 toeschouwers. Circus Renz Berlin heeft bewust gekozen voor Rolde in plaats van Assen, waar het gemeentelijk beleid het nagenoeg onmogelijk maakt voor circussen om nog voorstellingen te verzorgen.

Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden.

Maak de show in Rolde mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.

Voorstellingen Rolde

* Donderdag 9 juni 19.00 uur première
* Vrijdag 10 juni 17.00 uur Familiedag, alle plaatsen kinderen 10 euro, volwassenen 15 euro.
* Zaterdag 11 juni 17.00 uur

Voor verdere info: www.circus-renz-berlin.nl


2Divorce Assen


Bowlen in Assen