ClubNU celebrates: the 10th edition!

DELEN

Assen – Van der Valk Hotel Assen bestaat al 27 jaar en dit traditionele gebouw heeft een verrassende entourage. De binnenkant is de afgelopen jaren flink gerenoveerd en ClubNU zag een perfecte locatie om de 10e editie te vieren!

Een spectaculair entree via de imposante trap. Een warm en muzikaal ontvangst in de lobby, uiteraard met onze geliefde gastheren! De chique wenteltrap op, langs de garderobe, een welkomstdrankje en dan: de main area! Strak en warm, glamorous en gezellig. Dansen op de dansvloer, chillen op een loungeset of bijkletsen met vrienden aan een sta tafel. De muziek is opzwepend, maar je kan nog een goed gesprek voeren. Vanuit de VIP area kan je het feest goed overzien en de tafeldames brengen champagne rond. Op het podium staan danseressen, live muzikanten en uiteraard de DJ’s!

Langs de bar de deur door, daar vind je de tweede area! Een gouden zaal, met de golden rnb oldies uit de 90’s, maar ook de urban muziek van nu. Knus en gezellig! Voor de rokers (of wil je gewoon een frisse neus halen) is er een dakterras, romantisch verlicht en met slecht weer overdekt. Wil je vooraf een hapje eten op locatie? Kruipend naar bed en genieten van de luxe van de hotelkamers (inclusief een anti-kater ontbijt en een late check out)? Alles kan bij de 10e editie van ClubNU in Van Der Valk Hotel Assen!

De locatie van de aankomende editie: VALK 2.0, oftewel 28 dining!

Koop NU je tickets op www.clubnu.nl/tickets