ClubNU ‘Uitgaan voor volwassenen bij Fellini’

DELEN

ASSEN – Zaterdag 11 april is het zover. De eerste editie van ClubNU zal dan om 21.00 uur van start gaan bij Fellini aan De Vaart N.Z. in Assen. De avond is speciaal voor de 21-plusser die een avond gezellig op stap wil.

Een complete avond, waarbij je echt het gevoel hebt dat je uit bent! Je bent gast en dus speciaal! Het personeel is vriendelijk, je jas wordt aangenomen en je krijgt een welkomstdrankje. Lekkere muziek waarbij je nog steeds een praatje kan maken met elkaar. Als de avond vordert kun je lekker dansen. Het entertainment maakt de avond helemaal af. ClubNU.

ClubNU ‘We leven NU’

ClubNU is een initiatief van Tessa de Wilde Entertainment en Producties uit Assen. ,,Bij ClubNU wordt muziek van nu gedraaid, want we leven nu! Het is een complete avond uit, met DJ’s, live muzikanten en danseressen. De minimumleeftijd is 21+, want als je 55 bent wil je niet meer tussen de 16-jarigen staan”, aldus Tessa.

Actie

In samenwerking met ClubNU geeft Nieuws in Assen twee toegangskaarten weg voor een compleet avondje uit in Fellini. Wil je in aanmerking komen voor deze twee kaarten en samen met jou partner, vriend of vriendin een gezellige avond uit? Ga dan naar onze Facebook pagina. Deel het bericht, like Nieuws in Assen en maak kans op twee tickets voor ClubNU.

Wie meer wil weten over ClubNU of kaarten wil bestellen in de voorverkoop ( € 17,50,-), kan de website bezoeken: www.clubnu.nl. Kaarten aan de deur kosten € 20,-