Code geel: Kans op onweersbuien met korrelhagel

DELEN
ASSEN – Het KNMI geeft voor een groot deel van het land, waaronder Drenthe, code geel af. Vanmiddag en in de loop van de avond en nacht is er kans op onweer, hagel en windstoten.

Het KNMI waarschuwt dat bij dit weerbeeld het verkeer en buitenactiviteiten hinder kunnen ondervinden. Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen.

UPDATE ! Inmiddels is code geel ingetrokken. Bericht KNMI van 17.15 uur: Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht

Weersvooruitzichten

Vanavond en in de nacht gedeeltelijk bewolkt en overgaand in gedeeltelijk tot overwegend bewolkt na middernacht. Kans op regen en een plaatselijk onweersbuien is mogelijk. Het is ongewoon koud voor de tijd van het jaar. Vannacht zal de temperatuur rond de twee graden zijn. Gevoelstemperatuur variërend van -2 tot 6.

In de aanloop naar volgende week zit er een vooruitgang in het weer. Zonnige perioden en in het weekend zonnig met temperaturen van ruim 12 tot 14 graden. Zaterdag blijft er een kans op onweer. Na het weekend lopen de temperaturen verder op.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen