Columniste Silvana Hagge ‘Dom, dom, dom’

DELEN

ASSEN  De Asser columniste Silvana Hagge heeft openlijk haar spijt betuigd aan programmamaker Tim den Besten en copywriter en ‘toptwitteraar’ Marnix Pauwels.

Hagge werd vorige week, niet geheel ten onrechte, beschuldigd van plagiaat. Ze schreef onder anderen columns in het VVV krantje ‘Dit is Assen’. De columns waren origineel niet van haar hand, maar werden wel zo gepresenteerd in haar rubriek ‘Sil rekent af met’. Op haar Twitter account is inmiddels een spijt betuiging verschenen aan het adres van de gedupeerden.

Onder de kop ‘Sil rekent af met zichzelf’ verklaart de journalist, tekstschrijver en columniste onder anderen: ,,Er zijn maar drie woorden die écht goed omschrijven hoe ik mij nu voel. Dom, dom, dom. Nadat Tim den Besten afgelopen vrijdag een zeer terechte tweet plaatste brak er een shitstorm uit. Een shitstorm die ik verdien. Ik ben ongelooflijk dom geweest en daar wil ik mij excuus voor aanbieden”, aldus Hagge.

Op alle verwijzingen, verdachtmakingen en andere insinuaties wil Hagge verder niet ingaan. Ze hoopt dat mensen niet blijven denken dat ze écht uit een ei komt, maar haar beoordelen op haar eigen werk. Columns schrijven voor ‘Dit is Assen’ laat ze in de toekomst achterwege.