Comfort Payroll is verhuisd naar Assen

DELEN

ASSEN – Het landelijk opererende bedrijf Comfort Payroll heeft zich deze zomer nieuw gevestigd in Assen. Eigenaar Erik Scholten “Het maakt voor het soort werk dat wij voor onze opdrachtgevers doen niet zoveel uit wáár we zitten, we zijn meer een soort back office. De vestigingscondities in Assen worden steeds maar beter als je kijkt naar locaties, bereikbaarheid en dergelijke, dus we zijn uit Groningen vertrokken en nu mooi in Assen en zijn heel blij met onze nieuwe plek!”

Comfort Payroll betrok met vier medewerkers een nieuw kantoor aan De Vaart Noordzijde 30a.

Comfort Payroll verzorgt de loonadministratie van medewerkers, neemt de verplichtingen en ‘financiële’ risico’s van ziekte over, geeft flexibiliteit aan bedrijven die pieken en dalen kennen in hun bedrijvigheid. Zaken waarbij veel verschillende bedrijven zijn gebaat.

”De ondernemer komt weer aan zijn core business toe, namelijk het ondernemen met zijn diensten of producten en het leggen van verbindingen met zijn klanten en leveranciers. De kopzorgen die komen kijken bij de bedrijfsvoering kan zo’n ondernemer letterlijk uitbesteden aan ons. Dat is voor bijna elk soort bedrijf een positieve verandering.”

Scholten vervolgt: ”Belangrijk is wel dat er binnen payrollorganisaties diverse contractmogelijkheden zijn en ze allen hun eigen voor- en nadelen hebben. Comfort Payroll maakt het verschil door goed te kijken naar de behoeften van opdrachtgever danwel functie en zal daarom met een zo goed mogelijk advies komen. We adviseren onze klanten graag over de mogelijkheden.”

Comfort Payroll gelooft in een meer flexibele arbeidsmarkt waar bedrijven makkelijker kunnen inspelen op veranderingen en medewerkers gemotiveerder aan het werk zijn. Uiteraard zal er altijd een vaste kern of basis moeten zijn om de continuïteit te waarborgen.

Payroll bureau

Momenteel is payroll een goede oplossing om flexibiliteit te creëren in het personeelsbestand. Comfort Payroll is gevestigd aan de Vaart Noordzijde 30a te Assen. Meer informatie bel 0592 – 769 133.