Een compleet verzorgd dagje uit in De Nieuwe Kolk Assen

DELEN
ASSEN – Vrijdag 15 april staat er een heerlijk dagje uit op het programma in De Nieuwe Kolk. Na het succes van de eerdere edities is er opnieuw een editie van het Dagje De Nieuwe Kolk.

Het programma bevat laagdrempelige activiteiten in alle delen van het gebouw: bibliotheek, bioscoop en theater en is dit seizoen uitgebreid met een blik achter de schermen van het theater.

Dagje uit in De Nieuwe Kolk Assen

Met het Dagje De Nieuwe Kolk geniet de bezoeker kennis van alles wat De Nieuwe Kolk te bieden heeft. Er is een ontvangst met een heerlijk kopje koffie, er wordt een spannende quiz gespeeld waar een leuke prijs mee te winnen is.

In de bioscoop krijgt men een korte film te zien. Tijdens een rondleiding is er een blik achter de schermen van het theater. Het programma wordt afgesloten met een mini-concert in de Rabo-zaal waarbij met behulp van live muziek en zang én videoprojectie de mooiste herinneringen uit de vorige eeuw tot leven.

Carola Smit

Carola Smit verzorgt dit optreden en zingt bekende nummers van Edith Piaff, Charlez Aznavour, The Beatles en andere grootheden uit de jaren ’50, ’60 en ’70 van de vorige eeuw. Het is een feest der herkenning want de liedjes worden afgewisseld met videofragmenten waarin het nieuws uit die jaren gebracht wordt.

Een entreekaartje kost € 19,50,- en is incl. kopje koffie/thee, deelname aan alle activiteiten, een lunch en het mini-concert van Carola Smit. Het programma begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Alleen het concert van Carola Smit bezoeken? Dat kan ook. Het concert start om 14.45 uur en duurt tot +/- 16.00 uur. Entree is € 12,50,-

Reserveren is gewenst. Dit kan via www.dnk.nl, aan de balie van De Nieuwe Kolk of via 088 – 0128550.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen