Concert Oratoriumkoor COV Assen

DELEN

ASSEN – Het oratoriumkoor COV Assen onder leiding van Marion Bluthard geeft een concert op 5 november 2016 om 20.00 uur in De Bron te Assen.

Werken van Franz Schubert en tijdgenoten Louis Spohr en Joseph Haydn worden ten gehore gebracht door het koor met solistische begeleiding van de sopraan Alina Rozeboom, de klarinettist Jeroen Schimmel en de vaste pianist van het koor, Peter Cramer.

Uitgevoerd wordt onder anderen Mirjam’s Siegesgesang van Franz Schubert. Het is een klein oratorium, een bijbelverhaal op muziek gezet. Het vertelt hoe het volk Israël ontkomt aan de achtervolging van de Egyptenaren. Mirjam, de zuster van Mozes zingt samen met het volk een overwinningslied.

Van Louis Spohr wordt Psalm 128 op.122, O bless’d for ever are they… gezongen door koor en sopraan. De liederen van Joseph Haydn zullen u ook zeker verrassen.

Toegangskaarten zijn € 15,- en tot 18 jaar gratis. Kopje kofiie of thee in de pauze is bij de prijs in begrepen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden, per telefoon (0592 268 454) via het emailadres penningmeester@covassen.nl en aan de zaal.

U kunt het volledige programma bekijken op de website: www.covassen.nl

Foto: Nico Visser


2Divorce Assen


Bowlen in Assen