Crazy Colorrun 2014 Baggelhuizerplas Assen

DELEN

Klaar voor de start, en los voor de Crazy Colorrun 2014!! Het Holifestival, en diverse subnamen,  zijn onderhand al een begrip in Europa. Kleuren spreken voor zich en het “wij” gevoel wordt onmiddellijk opgeroepen wanneer je de unieke sfeer mee maakt. Vanaf 2012 hebben reeds 700.000 deelnemers meegedaan in Australië en de USA. 2014 komt het naar Nederland.

Wat is de Crazy Colorrun?

Wil jij de maximale aantal kilometers bereiken? Maakt niet uit. De snelste tijd? Niet interessant. Conditie? Onbelangrijk. Bij de Crazy Colorrun beleef jij de gekste 4 mile uit je leven. De prestatie is in deze run ondergeschikt aan het concept, plezier en gekkigheid en met elkaar een leuke tijd te hebben, en meer….. veel meer! Het maakt niet uit, atleet of amateur, jong of oud…. een run voor iedereen!

Meedoen

Bij de Crazy Colorrun koopt u een runners pakket. Deze bestaat uit een Crazy Colorrun shirt, poederverfzakje, zweetbandje en natuurlijk jou eigen startnummer. Op een vast tijdstip welke nader bekend word gemaakt verschijn je aan de start. Met een startschot begin jij aan de run. De meest kleurrijke run uit jou leven! Lopen, kruipen, vliegen…. jij bepaald hoe jij het parcours aflegt. Na de eerste kilometer bereik je de eerste van de vier kleurenzones, in deze zone zorgen wij ervoor dat je als ware paradijsvogel de rest van het parcours gaat afleggen. Je start trouwens als zelfstandig loper of als team vanaf 4 personen. Kinderen mogen mee doen tegen 50% korting.

Meer informatie ? Klik hier !