Crowdfunding Kantine: ACV-ers doneren gul

DELEN
ASSEN – Zo’n 100 ACV-ers, ACV-teams, ouders, bedrijven en mensen die zich verbonden voelen met ACV hebben nu al een ruime € 4300 gedoneerd via de Crowdfunding actie ! Een fantastisch resultaat.

Nu de uitvoering zichtbaar wordt en we in de feestmaand december zitten, lijkt de bereidheid om te doneren steeds verder te groeien. Daarnaast zijn er nog een paar grote teamdonaties onderweg en hebben de collectebussen in de kantine ook nog een kleine € 100 opgeleverd. Daar zijn we erg blij mee. We krijgen met z’n allen er ook iets moois voor terug. De aanschaf van nieuw meubilair is hiermee heel dichtbij gekomen. En dat verdiend onze kantine nieuwe stijl natuurlijk ook. Maar naast het nieuwe meubilair komen er ook mooie lounge-hoeken, stijlvolle lampen, een gerestylde bar en natuurlijk een grote stamtafel. Dus voor jong en oud extra gezelligheid in onze nieuwe kantine.

Maar we zijn er nog niet helemaal. We willen de beoogde € 6000 echt gaan halen omdat we dan de kantine de finishing touch willen geven die we allemaal wensen. Wilt u een ‘KanTientje’ of meer doneren, klik dan op onderstaande link naar de speciale ACV crowdfunding pagina. U kunt makkelijk via iDeal doneren. Hier staat ook een leuke impressie hoe de kantine er uit kan komen te zien. Als voetbalteam doneren mag natuurlijk ook. Het kan nog tot en met 31 december.

Onze dank is nu al groot. Met elkaar en voor elkaar, een nieuwe en gezellige kantine! Wij willen alle ACV-ers en diegenen die zich met ACV verbonden voelen prettige kerstdagen wensen en een gezond 2016 in een nieuwe kantine!

Crowdfunding actie ACV

Doneren? Klik hier!


Facebook Nieuws in Assen


Bowlen in Assen