Cursus ‘Gewoon Gezond(er)’ combinatie voeding en beweging

DELEN

Assen – Medio 2017 heeft Marjolein Nijstad als voedingsconsulent haar praktijk in Kloosterveen geopend. Wil je afvallen of gewoon gezonder gaan eten? Aan de hand van een uniek drie-fasen-systeem kan Marjolein jou helpen veranderingen aan te brengen in jouw eetstijl. Hierdoor krijg je niet alleen een slanker, maar ook gezonder lijf.

‘Gewoon Gezond(er)’
Marjolein: ‘Ik richt me hierbij vooral op de lange termijn, waardoor je nooit meer een dieet zal hoeven volgen om af te vallen’. Om het jaar helemaal goed te beginnen start op 23 januari 2018 de cursus ‘Gewoon Gezond(er)’.

Combinatie
Elke avond is een combinatie van kennisoverdracht en bewegen. Dus, theorie en korte opdrachten met betrekking tot voeding en met zijn allen bewegen/sporten. Alles is er op gericht om gezond(er) eten en voldoende bewegen jouw nieuwe leefstijl te maken. Omdat het in elk geval 2 tot 3 maanden duurt voordat nieuw gedrag een gewoonte geworden is, is deze cursus uitgesmeerd over deze periode.

Leefstijl
In deze 3 maanden zal je gezonder gaan eten en meer bewegen. Hierdoor zal je afvallen, meer energie krijgen en een gezonder lijf hebben. En doordat je leert om van gezond eten en bewegen jouw nieuwe gewoontes te maken, zal je nooit meer op dieet hoeven om af te vallen. Zolang je deze leefstijl volhoudt, zal je namelijk niet weer aankomen.

Wie geeft de cursus
Marjolein Nijstad en Anjelina Ganzeveld geven vanaf 23 januari 2018 de cursus ‘Gewoon Gezond(er)’. Marjolein weet alles van gezonde voeding en heeft in Kloosterveen haar eigen praktijk als voedingsconsulent. Anjelina is een expert als het om bewegen gaat en werkt als sportinstructrice bij diverse sportscholen.

Wanneer: Op dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 uur
* 23 januari 2018
* 13 februari 2018
* 6 maart 2018
* 27 maart 2018
* 17 april 2018

Waar: De haven van Kloosterveen, Hoofdvaartsweg 124 in Assen

Kosten: € 95,00 per persoon

Geef je op door een email te sturen naar info@marjoleinnijstad.nl of bel naar 06 – 155 268 67.

Meer informatie via de website van Marjolein Nijstad.