D66 viert 50-jarig jubileum fietsend door het land

DELEN
ASSEN – D66 bestaat 50 jaar en viert dat met een driedaagse fietsestafette van 20 tot 22 mei. Door Nederland vinden 12 parallelle fietsestafettes plaats; één in elke provincie.

Het 50-jarig jubileum wordt zo op een duurzame en vrolijke manier gevierd met D66-afdelingen en het hele land. Onderweg worden bezoekjes gebracht aan D66-leden van het eerste uur en wordt er gezamenlijk teruggeblikt op de afgelopen 50 jaar. D66-leider Alexander Pechtold: “Ik ben ontzettend trots op wat D66 heeft bereikt de afgelopen 50 jaar. In 1966 liet D66 een vernieuwend en vooruitstrevend geluid horen en dat doen we nog steeds. Ik heb de partij zien groeien en mede door de inzet van D66 het politieke landschap zien veranderen. 50 jaar later is D66 niet meer weg te denken uit de politiek!”.
Lokale helden

In gemeente Assen wordt het 50-jarig jubileum van D66 ook gevierd. Enkele fractieleden nemen met de lokale afdeling van D66 deel aan de fietsestafette. Al fietsend door Drenthe wordt onder andere teruggeblikt op wat D66 in de gemeente heeft bereikt. Dit was niet gelukt zonder hulp en steun van lokale bewoners. Daarom wil D66 lokale helden uit blijk van waardering deze dag extra in het zonnetje zetten.

Twee vrijwilligers van Vluchtelingenwerk die betrokken zijn in Assen bij de nieuwe opzet op de nieuwe locatie zijn door ons voorgedragen. Grietje Wolters en Jorg van der Vorm zullen aanwezig zijn op de kop van de Vaart (recht tegenover de Markt)

Praktische informatie

Evenement: D66 50-jarig jubileum fietsestafette
Datum: 20 mei 9.00 uur Vertrek vanaf kop van de Vaart
Locatie(s): Assen, Noordenveld, Tynaarlo, Borger Odoorn en Emmen
Aanwezig: Fractieleden, bestuursleden, en andere betrokkenen!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen