Dader in beeld steekpartij TT Nacht Assen (VIDEO)

DELEN

Dader in beeld steekpartij TT Nacht Assen (VIDEO)

Na een gezellige avond stappen tijdens de ‘Nacht van Assen’ liepen de twee kameraden Sibrand Spijkerman en Ronny Termohlen terug van de binnenstad naar huis. Onderweg liep één van de jongens in de drukte tegen een persoon aan die op de ‘botsing’ direct reageerde met een harde klap in het gezicht van Sibrand. Een mededader greep meteen een mes en stak meer dan acht keer wild in op de twee Assenaren.

Sibrand werd geraakt in zijn gezicht, borst, rug en oksel en Ronny in zijn gezicht en lies. Omstanders wisten te helpen en zelfs het incident te filmen met een mobiele telefoon, echter zijn de daders nog steeds niet gepakt ondanks dat de broer van Sibrand, Gerrit Spijkerman, een beloning heeft uitgeloofd van duizend euro voor degene die weet wie deze daders zijn.

De politie is op zoek naar de verdachte van deze steekpartij. Deze vond plaats tijdens de Nacht van Assen, de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 juni 2013. Op het Abel Tasmanplein heeft de afgebeelde verdachte met een mes de twee ‘vrienden’ verwond.

Bekijk ook de videobeelden ! Klik hier! ( YouTube kanaal Nieuws in Assen i.v.m overbelasting vorig videokanaal)

Dader in beeld steekpartij TT Nacht Assen

Weet u meer? Herkent u bovenstaande persoon? Bel dan met de politie in Assen (0900-8844) of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of via het TIP formulier van de politie. Klik hier !