Dagje De Nieuwe Kolk met Carola Smit en Asman

DELEN

Een Dagje De Nieuwe Kolk begint met een ontvangst waarbij koffie en thee geserveerd wordt. Hierna volgen er creatieve activiteiten in zowel het Centrum Beeldende Kunst als de bibliotheek in Assen. Tussen de middag een heerlijke lunch en tot slot is er in het theater een concert van de bekende zangeres Carola Smit.

Carola Smit is voornamelijk bekend geworden als zangeres van de Volendamse popgroep BZN. Carola zorgt voor een nostalgische en muzikale afsluiting van het dagje uit met liedjes uit de jaren vijftig en zestig, onder begeleiding van Dick Plat op gitaar, saxofoon, accordeon en de vleugel.

Asman

In de ‘Chant du Temps’ editie van donderdag 18 september werd het publiek verrast door een uniek optreden van Carola Smit samen met de heren van de populaire Nederpop band Asman uit Assen. Samen zongen ze twee liedjes van hun ‘akoestische’ DVD “Voor Elkaar” waaronder het nummer “Herinnering Geweest”. Deze DVD uitgave is een gezamenlijk initiatief van de gebruikers van De Nieuwe Kolk in Assen (Theater, Centrum Beeldende Kunst en de Bibliotheek), Het Goed en Asman.

Volgende data’s van “Chant du Temps’ met Carola Smit zijn:  13 november 2014, 13 februari en 16 april 2015 en wie weet is er bij één van deze edities wederom een gastoptreden.