Dansvoorstelling ‘Torenhoog’ in Bibliotheek Assen

DELEN

ASSEN – Door de week een te drukke agenda voor een bezoek aan de bibliotheek samen met de kinderen? Kom dan op zondagmiddag langs om een leuk boek, tijdschrift of film uit te zoeken voor een ontspannen weekend. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen organiseert Bibliotheek Assen daarnaast de leukste zondagmiddagactiviteiten! Zo kan er zondagmiddag 15 november genoten worden van een vrolijke dansvoorstelling.

Zondagmiddag 15 november komt jeugdtheater Garage TDI langs in Bibliotheek Assen met een vrolijke dansvoorstelling. De voorstelling is gebaseerd op het boek ‘De Frutsels’ van schrijfster Marieke van Hooff. De Frutselaars houden van bouwen. Geen idee is te vreemd, geen toren te hoog. Ze zijn vrolijk in de weer met planken, spijkers en bouten. Al frutselend ontdekken ze dat de natuur vol vreemde wetten zit. De kinderen worden actief betrokken tijdens de voorstelling en samen met de Frutselaars gaan ze dansen om hun Frutselplan mogelijk te maken. Kortom, een voorstelling om van te genieten voor jong en oud!

Tot april dit jaar organiseert Bibliotheek Assen elke zondagmiddag een leuke activiteit voor gezinnen met jonge kinderen. Natuurlijk is de bibliotheek ook gewoon geopend, zodat er volop boeken, tijdschriften of films geleend kunnen worden. Kijk voor alle zondagmiddagactiviteiten in de agenda van Bibliotheek Assen op bibliotheekassen.nl en kom gezellig langs met je (klein)kind.

De dansvoorstelling is zondagmiddag 15 november van 14.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Assen. Reserveer je kaarten via bibliotheekassen.nl. Een toegangskaartje kost €2,50.