David Coulthard F1 sensatie Gamma Racing Day Assen

DELEN

David Coulthard F1 sensatie Gamma Racing Day Assen

Red Bull Racing is zondag 4 augustus aanstaande aanwezig op de Gamma Racing Day op het TT Circuit Assen om autosportliefhebbers te trakteren op een Formule 1-demonstratie. De inzet van een Red Bull F1-demo maakt de Gamma Racing Day programmering op zondag 4 augustus grootser dan ooit. Nooit eerder kwam een  actuele Formule 1-bolide in actie op Assen en de Gamma Racing Day is het enige moment in Nederland om de beste en duurste raceauto ter wereld op een professioneel circuit in actie te zien.

Red Bull Racing voert met regerend kampioen Sebastian Vettel momenteel de ranglijst aan in het FIA Formule 1-wereldkampioenschap. Het team won de Constructeurs titel drie jaar op rij en Sebastian Vettel werd in 2012 eveneens voor de derde keer als Wereldkampioen gekroond.

David Coulthard

Niemand minder dan voormalig Formule 1 coureur David Coulthard zal tijdens de Gamma Racing Day een demonstratie verzorgen in de Red Bull F-1 op het TT Circuit van Assen.  Het jaar dat Coulthard het beste presteerde was in 2001, hij werd toen ‘vice’ wereldkampioen. In 1995, 1997, 1998 en 2000 werd hij derde in de WK-stand. Hij reed maar liefst 241 races in zijn F1 carrière en zeggevierde 13 maal.

Het gratis auto en motorsportspektakel Gamma Racing Day is op 4 augustus gratis te bezoeken. Gratis ticket downloaden? Klik hier!