David Hasselhoff en Accelaration zeker naar Assen

DELEN

Diverse ‘internetkranten’ in Assen wisten gisteren suggestief te melden dat het Acceleration Event op losse schroeven zou staan. Dit naar aanleiding van een bericht op een landelijke autosport website dat melding maakte, dat de organisator het raceprogramma in Hongarije heeft moeten schrappen vanwege te weinig inschrijvingen. Het was volgens de websites maar de vraag of het event 17, 18 en 19 oktober aanstaande het TT Circuit ( en TT Hall ) aan zou doen.

De organisatie heeft Nieuws in Assen vandaag laten weten “Het feit is dat we in Hongarije inderdaad te weinig rijders bereid hebben gevonden om in onze klassen te rijden en dan maak je als organisatie natuurlijk een afweging, maar dat heeft dus geen gevolgen voor Assen. We hebben in Hongarije volgende week vrijdag een gezellig 80s & 90s feestje met rond de 10.000 enthousiaste Hongaarse fans. We komen zeker met Acceleration naar Assen. We hebben een vol programma voor de raceliefhebbers inclusief motoren en de Supercar Challenge. Op vrijdagavond David Hasselhoff en op zaterdagavond het Bierfest”.

Acceleration is een gecombineerd auto, motor en muziek event. In Assen zijn races te zien van onder anderen de Formula Acceleration 1, de voormalige A1GP, MW-V6 Pickup Series, Legend Supercup, Supercar Challenge, European Stock 1000 Series en de  European Stock 600 Series.

De Amerikaanse superster David Hasselhoff presenteert het muziek festival op de vrijdagavond in de TT Hall alwaar live optredens te zien zijn van onder anderen 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Turbo B/Snap, DJ Sash en Twenty4Seven. In de TT Hall is zaterdagavond het grootste “Bierfest” van Nederland met onder anderen Gerard Joling.