David Hasselhoff presenteert 80 & 90 festival TT Hall Assen

DELEN

David Michael Hasselhoff, ook bekend als “The Hoff”, is een acteur, zanger, producer en zakenman. Hij is in de jaren ‘80 bekend geworden door zijn hoofdrol als Michael Knight in de populaire serie Knight Rider en door zijn rol als Mitch Buchannon in Baywatch. Hasselhoff produceerde Baywatch voor een paar seizoenen (1990 – 2001), tot de serie eindigde met Baywatch Hawaii. Ook heeft Hasselhoff een muzikale carrière gekend eind jaren ’80, begin jaren ’90.

Twee van de meest iconische televisieseries in de jaren 80 en 90 waren Knight Rider en Baywatch. Daarom is de gastheer van deze avond niemand minder dan acteur, presentator en zanger David Hasselhoff. Hij presenteert live een keur aan top artiesten uit die periode. En daarnaast blijft hij Looking for Freedom!

Beleef het mee, live on stage, David Hasselhoff, 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Turbo B/Snap, DJ Sash en Twenty4Seven!

Ticket zijn nog te bestellen en voor de late beslissers aan de kassa van de TT Hall in Assen. De show begint rond 20.30 uur en de deuren van de TT Hall ( De Haar 11, Assen ) zijn vanaf 18.00 uur geopend.