Over de 250 vrienden bezoeken de Vriendendag TT Circuit Assen

DELEN
Over de 250 vrienden bezoeken de Vriendendag TT Circuit Assen

Leden van de Vrienden van het TT Circuit waren zaterdagmorgen massaal naar het TT Circuit in Assen gekomen voor de jaarlijkse Vriendendag met het thema “Oud & Nieuw”.

Na ontvangst met koffie, cake en muziek van “Oranje Nassau” gaf oud- NOS commentator Evert ten Napel uitleg over het ‘programma van de dag’ en heette voorzitter van Stichting Vrienden TT Circuit, Pieter Hofstra, de circa 250 ‘vrienden’ welkom in het Media Centre op het TT Circuit. Hofstra heette ook een speciale ‘Vriend’ welkom. Het was ‘Vriendin’ Betsie Tiben uit Nieuw-Amsterdam. Zij is het 7500ste lid van de Vrienden van het TT Circuit en ontving hiervoor twee VIP kaarten voor de komende Dutch TT en een prachtige fles wijn.

Na het huishoudelijk reglement en een toespraak door ‘Mister TT’ Jaap Timmer en de nodige anekdotes konden de leden gebruik maken van een riant programma zoals een bezoek aan een motor- en autoraceteam, een demo op de Junior Track, rondleiding over het TT Circuit en het nieuw geopende TT Instituut en was er een toertocht langs de “Tour de TT”.

Het middagprogramma zal bestaan uit een vraaggesprek met EU parlementariër Wim van de Camp en burgemeester Eric van Oosterhout ( Aa en Hunze ) over motorrijden en over de TT en de omliggende dorpen, almede de Tour de TT. De heren worden beiden geïnterviewd door Evert ten Napel. Aansluitend is er een presentatie over het TT Circuit door TT directeur Peter Oosterbaan en een presentatie TT en Media door Jaap Hofman.

Verdere gasten onder anderen oud- TT winnaar Wil Hartog, Bryan Schouten, Bennie Streuer, Walid Soppe, Priscilla Speelman, Quentin en Roger Koers, Martin van Soest en Donald Huigen van de KNMV wegracecommissie.

De gehele dag aanwezig Riders for Health, die wederom dit jaar een veilig organiseert ten bate voor hun inzet in Gambia. Veilingmeester Diederick de Vries.

10.000 Vrienden TT Circuit Assen

De Stichting Vrienden TT Circuit heeft de ambitie om zo spoedig mogelijk naar 10.000 ‘Vrienden’ te. Dit om meer gewicht in de schaal te hebben. De stichting geldt als spreekbuik naar het TT Circuit toe, maar treedt ook naar buiten, niet namens het TT Circuit maar onafhankelijk.

Wilt u ook gratis lid worden van de Vrienden van het TT Circuit, meld u dan aan via de website !