De Bonte Wever heeft officiële licentie Zwem-ABC

DELEN
De Bonte Wever heeft officiële licentie Zwem-ABC

ASSEN – Het Zwem-ABC kent een logische opbouw, waardoor leerlingen bij het behalen van ieder diploma vaardiger en veiliger worden. Niet de zwemslagen staan centraal, maar het veilig en vrij bewegen in het water onder alle omstandigheden.

Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma’s: A, B en C. Het Zwem-ABC is inhoudelijk gericht op het jonge kind. De zwemdiploma’s A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Die kan zich dan goed redden in zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water.

Zwem-ABC De Bonte Wever Assen

Als het A-diploma eenmaal binnen is, zijn diploma B en het complete Zwem-ABC ook binnen bereik. Gemiddeld hebben zwemleerlingen 42 klokuren nodig om het diploma A te behalen. Voor diploma B staan gemiddeld 12 klokuren, en voor C nog 12 klokuren. B en C samen kosten dus nog minder tijd dan het A-diploma alléén.

De Bonte Wever in Assen is sinds woensdag houder van het officiele licentie Zwem-ABC. Uw kind kan veilig leren zwem en het gecombineerde diploma nu behalen in Assen.

Meer informatie? Bel 0592-303725 of bekijk de website.