De Bonte Wever presenteert Holland Festival Assen

DELEN
De Bonte Wever presenteert Holland Festival Assen
ASSEN – De Bonte Wever presenteert op 22 oktober 2016 het Holland Festival Assen! Met onder anderen Jannes, Diep Triest en Roy Donders.

Met het Holland Festival Assen staat inmiddels het 3de muziekfestival van dit jaar op de agenda van De Bonte Wever.
Daarmee sluit het perfect aan op het streven van De Bonte Wever om meerdere festivals per jaar te organiseren en zich nog meer te profileren als een multifunctionele locatie.

Nederlandstalige muziek

Nederlandstalige muziek is nog steeds mateloos populair en wordt alleen maar populairder!  Op zaterdag 22 oktober staat deze muziekstijl in de Plaza en in de Caféstraat van De Bonte Wever centraal. Een keur aan artiesten laat je vanaf verschillende podia ongedwongen genieten, meedeinen en meezingen op alle bekende Hollandse hits! Holland Festival Assen is een avondvullend muziekprogramma en biedt voor ieder wat wils.

Line up

Reken op onvervalste, vrolijke meezingers van Jannes en het specifieke geluid van Diep Triest. Ook Roy Donders, Erik Mesie, de Dikdakkers, Pascal Redeker, Arjen Boltjes, Henk Harders, Erik van Klinken, Chris de Roo en DJ Hermen betreden het podium. De vakkundige presentatie is in handen van Piet-Cees van der Wel.

Kaartverkoop

Het festival begint om 19.30 uur en eindigt rond 01.00 uur. Tickets kosten in de voorverkoop € 22,50 en op de avond zelf aan de kassa € 25,00. Minimumleeftijd is 18 jaar. Tickets zijn verkrijgbaar bij de centrale receptie van De Bonte Wever, VVV Assen en bij Warenhuis Vanderveen/CD shop.

Parkeren

Rondom De Bonte Wever is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Tevens is De Bonte Wever goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Overnachten De Bonte Wever Assen

Combineer uw bezoek aan het Holland Festival Assen met een overnachting in viersterrenhotel De Bonte Wever.

Kijk voor meer informatie, tickets en hotelovernachtingen op www.debontewever.nl


2Divorce Assen


Bowlen in Assen