De Bonte Wever toneel grootste darttoernooi ter wereld

DELEN


2Divorce Assen

ASSEN – Van 29 tot en met 31 januari zal De Bonte Wever Assen opnieuw het decor zijn van het grootse BDO/WDF dartstoernooi ter wereld: De Dutch Open Darts 2016.

Dit unieke dartsfeest zal voor de derde keer georganiseerd worden in de Drentse hoofdstad.

Duizenden darters Dutch Open Darts darttoernooi Assen

Jaarlijks trekt de Dutch Open Darts duizenden darters en enthousiaste toeschouwers. Zij komen naar dit evenement voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid. Maar natuurlijk ook om te genieten van de profspelers die op een groot podium, onder toeziend oog van duizenden juichende fans en de televisiecamera’s, hun kunsten zullen gaan vertonen.

Ook dit jaar verwacht de organisatie dat alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn. Zo verwelkomen ze de titelverdedigers Martin Adams en Aileen de Graaf. Ook Lakeside kampioen 2015 Scott Mitchell zal waarschijnlijk in Assen aanwezig zijn net als Tony O’Shea, Scott Waites en Darryl Fitton, die vorig jaar in de finale een 9-darter gooide in De Bonte Wever. Natuurlijk verwacht de organisatie ook de Nederlandse toppers zoals Wesley Harms, Rick Hofstra en Co Stompé in de Bonte Wever.

Inschrijven Dutch Open Darts 2016

Deelname is nog open voor iedereen die mee wil darten op dit grootste darttoernooi ter wereld. Inschrijven is mogelijk tot 15 januari aanstaande.

Bowlen in Assen