De Golden Earring unplugged in De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

ASSEN – De in 1961 opgerichte Nederlandse rockband Golden Earring is één van de oudste nog bestaande rockband van Nederland en één van de langst bestaande bands ter wereld. De Golden Earring heeft hiermee een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek.

De band scoort met ‘Radar Love’ en ‘Twilight Zone’ twee wereldhits en toert door geheel Europa en Amerika. De klassieke bezetting van de band ontstaat in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. Golden Earring treedt nog altijd elke maand op, in vrijwel altijd uitverkochte zalen, feesttenten en theaters, met elektrische en akoestische shows. Geen enkele andere Nederlandse band die ook maar in de buurt van deze statistieken komt.

Golden Earring ‘Rock ’n Roll uit het hart

Het repertoire is inmiddels onuitputtelijk en tijdens dit ‘unplugged’ concert wordt het publiek getrakteerd op (bijna) alle publieksfavorieten uit de Earring-historie: ‘Twilight Zone’, ‘Just A Little Bit Of Peace In My Heart’ en ‘Radar Love’. Theater, festival of rockvenue, het is Barry, Cesar, George en Rinus om het even: rock-’n-roll komt uit het hart en niet uit de volumeknop.

Kaarten Golden Earring De Nieuwe Kolk Assen

Voor dit ‘unplugged’ concert op 14 maart zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Het concert van de ‘Earrings’ valt samen met de afsluiting van de Boekenweek in de Asser bibliotheek. U kunt daar voor- en na afloop van het concert genieten van het Boekengala15 Rocks met live muziek van Dirty Boulevard.

Kaarten bestellen? Klik hier!