De Soroptimist International club Assen organiseert een moederdagontbijt

DELEN

Assen – De Soroptimist International club Assen organiseert dit jaar weer een moederdagontbijt en bezorgt dat bij u thuis. Het moederdagontbijt 2018 was een groot succes. Om die reden organiseert de Soroptimist international club Assen dit jaar weer een moederdagontbijt.

Begin daarom moederdag 2019 goed, met een feestelijk moederdagontbijt – thuisbezorgd op zondag 12 mei!

Verras je echtgenote, (schoon)moeder, (beide) ouders of vriendin(nen) op moederdag 12 mei met een overheerlijk, krakend vers verwen ontbijt, doe daar je persoonlijke groet bij en we bezorgen het zelf ‘s morgens op het gewenste tijdstip en adres in Assen, Loon, Rolde, Balloo, Bovensmilde, Smilde en Norg!

Bestellen
Wil je meer weten en bestellen kijk dan op www.moederdagontbijt.blogspot.nl.

Soroptimist International – Club Assen
Het feestelijk verpakte ontbijt wordt samengesteld en rondgebracht door Soroptimist International – Club Assen, een club met 40 enthousiaste, betrokken en actieve leden uit Assen en omgeving, die zich inzetten voor de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd.

Help Sint Maarten terug naar school
De opbrengst van dit moederdagontbijt komt geheel ten goede aan het project Help Sint Maarten terug naar school. Dit project heeft tot doel een speelplaats te realiseren voor de kinderen van de Sister Mary Laurence lagere school op Sint Maarten. Deze school in een achterstandswijk is grotendeels verwoest door de orkaan Irma in 2017.