DeLanbri Assen ‘Elke item heeft een verhaal’

DELEN

ASSEN – Al jaren is Marc de Langen een begrip in Assen met zijn ‘woonwinkel’ DeLanbri waar je even heerlijk kunt struinen langs prachtige zitjes, schilderijen, kasten maar ook bijzondere ‘taferelen’ uit het ‘Verre Oosten’ en prachtig antiek. ,,Zo nu en dan ruim je op en komen er weer allerlei unieke stukken voor de dag, elk item heeft ook wel een verhaal, dat wil je graag delen met mensen en als iemand dan een item koopt, kleeft er een ander soort waarde aan….originele authentieke waarde!”

Origineel en niet van de groothandel

Sfeervol wonen, maar dan uniek. Dat is wat DeLanbri aan de Kerkstraat in Assen uitstraalt, maar ook verkoopt. Een gemêleerd aanbod meubels, haarden, wanden, vloeren, beelden en woonaccessoires die niet alledaags zijn. Eigenaar Marc de Langen kan er met veel passie over vertellen: ,,Het overgrote deel van het aanbod in mijn winkel zijn items die je niet overal tegenkomt. Ik heb unieke deuren en wanden die afkomstig zijn van oude huizen in Indonesië. Een tafel die echt uniek is en waar je niet één exemplaar op de wereld gelijk in z’n soort kunt vinden. Het is origineel en komt niet weg bij groothandels”, zo verteld Marc.

De woonwinkel is sfeervol en het kost even tijd om al het moois goed te bekijken en het verhaal achter bepaalde items te horen. ,,Mensen denken dat origineel exclusief is qua prijs, dat is absoluut niet het geval. Voor elke portemonnee is hier wat te vinden. Voor in je eigen huis of als cadeau”.

Tot 70% korting op unieke woonaccessoires

De komende maand laat Woonwinkel DeLanbri iedereen graag kennis maken met het ‘pracht en praal’ in de winkel. ,,De hele maand mei geef ik hoge kortingen op bijna het hele assortiment, dit kan wel oplopen tot 70%. Ik nodig iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen en eens heerlijk door de winkel te struinen”, zo laat Marc tot slot weten.

Op Koningsdag is DeLanbri ook geopend en bij een feestdag horen feestelijke prijzen. Ga kijken….de koffie staat klaar!

Foto(s) © M. Babtist – Spiegelgrafie