Denk mee over het culturele hart van Assen

DELEN

Denk mee over het culturele hart van Assen

Assen vernieuwt met cultuur. Het nieuwe Drents Museum, De Nieuwe Kolk en diverse evenementen trekken veel bezoekers. Zij genieten van beeldende kunst,film, theater, muziek en dans. En er zijn ook alweer plannen voor de nabije toekomst zoals de inrichting van het Cultureel Hart.

In dit gebied tussen Museum en Nieuwe Kolk is ruimte voor culturele bedrijven, beeldende kunst en activiteiten. Om dit te realiseren doet de gemeente een beroep op mensen uit Assen en omgeving om deel te nemen aan de denktank Cultureel Hart. Zin om mee te doen?

Denktank

Voor de denktank Cultureel Hart zoekt de gemeente leden die meedenken over: de inrichting van het Cultureel Hart, een vernieuwende aanpak van cultuur in de stad, culturele activiteiten en promotie van de binnenstad. Het Cultureel Hart  moet de binnenstad nog aantrekkelijker maken voor inwoners en bezoekers van Assen. Dat is het vertrekpunt. De denktank Cultureel Hart komt zelf met ideeën, adviezen en aanbevelingen. En gemeente en partners in het Culturele Hart leggen concrete vragen of onderwerpen aan de denktank voor.

Jij ziet mogelijkheden

Jij ziet als lid van de denktank volop mogelijkheden voor meer cultuur in Assen. Je bent enthousiast en hebt frisse, dwarse en vernieuwende ideeën en kunt die goed verwoorden. De denktank bestaat uiteindelijk uit acht mensen die vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken naar vraagstukken kunnen kijken.

Meedenken?

Wil jij meedenken over cultuur in Assen? Schrijf dan een korte motivatie en stuur die samen met je CV naar de gemeente Assen ter attentie van Heidi Bodewes, Antwoordnummer 25, 9400 VB Assen, of via e-mail: info@assen.nl.  Doe dit voor 26 september. In de eerste week van oktober zijn er kennismakingsgesprekken met de kandidaat leden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emil Klok, projectleider Cultureel Hart, via 06-25052947.