Derde editie Asser Praat

DELEN

Assen – Op zondag 12 maart duiken Kars Klok en Bernd Otter, leden van de Asser Historische Vereniging, opnieuw de historie van Assen in. Na het succes van de eerdere edities van ‘Asser Praat’ is besloten dat er een derde editie van de live talkshow komt.

VerrAssende Praat
Na het succes van de vorige edities zal ook deze keer de Rabo Zaal als podium dienen voor de bijzondere talkshow ‘Asser Praat’. De presentatie is wederom in handen van Kars Klok en Bernd Otter, die verschillende gasten uitnodigen om te vertellen over hun aandeel in de lokale geschiedenis van Assen. Deze editie zal onder meer fotograaf Bert Jippes aanwezig zijn en ook de Asser zanger en liedjesschrijver Jason Staal verleent zijn medewerking.

Verder valt er weer een kleine geschiedenisquiz te verwachten en tijdens het item ‘De straat van mijn jeugd’ wordt het voormalige dorpje Peelo in de schijnwerper gezet en is er aandacht voor de joodse familie Stern. Dit alles wordt begeleid met oude foto’s uit het archief van de Asser Historische Vereniging.

Asser Praat wordt gehouden onder auspiciën van de Asser Historische Vereniging en voor de organisatie tekent DNK.

Kaarten om de editie op zondag 12 maart bij te wonen kosten € 7,50.

Meer informatie & tickets: www.dnk.nl

Foto: DNK