Derde editie Aszen Tournament bij VV Asser Boys

DELEN

ASSEN – Zaterdag 6 juni word er op het complex van VV Asser Boys de derde editie gehouden van het Aszen Tournament. Het Aszen Tournament is een toernooi georganiseerd door fanatieke FC Groningen supporters uit Assen voor FC Groningen supporters.

Dit jaar doen er maar liefst 20 teams mee die gaan strijden om de eerste plek. Ook dit jaar komen de teams uit de provincie Groningen en Drenthe. Net als vorig jaar zal er ook een team uit Belgie komen, namelijk Beerschot. Supporters van Groningen en Beerschot onderhouden al jaren een goede band met elkaar.

Goed doel tijdens Aszen Tournement

Elk jaar koppelt de organisatie een goed doel aan het toernooi. Dit jaar is het goede doel : Ik Trakteer! Ik trakteer zorgt ervoor dat kinderen die leven onder de armoede grens ook hun verjaardag kunnen vieren. Doormiddel van oa een verloting (met onder meer een gesigneerd shirt van Chery!) zal er 6 juni geld worden ingezameld. Naast het voetbal is er die dag live muziek  en zal er een barbecue zijn.

FC Groningen supporters tot 6 juni bij VV Asser Boys aan de Lonerstraat 100a te Assen. We beginnen om 12.00 uur tot 23.00 uur.