DI-RECT met Support Act naar De Bonte Wever Assen

DELEN

De van oorsprong Haagse band DI-RECT treedt op vrijdag 6 februari op in De Bonte Wever te Assen. De band bestaat alweer ruim vijftien jaar en is uitgegroeid tot een van de beste en meest gevraagde bands van Nederland.

Explosieve en energieke live show

Meer dan 1500 shows werden de afgelopen jaren gegeven en de bezoekers van de concerten roemen nog steeds het enthousiasme, de muzikale power en de toewijding van de Haagse band. DI-RECT is in 1999 begonnen en heeft door de jaren heen de nodige successen verworven met zijn live performances. De band is een graag geziene gast bij 3FM, 538 & Q-Music. DI-RECT heeft vrijwel alle grote festivals in Nederland aangedaan, zoals Lowlands, Pinkpop, Parkpop, Beatstad, Appelpop en vele andere. En nog steeds is DI-RECT, met hun explosieve en energieke live show, een graag geziene gast op de festivals en pop podia.

Support Act DI-RECT “The Dirty Daddies”

De Support Act is The Dirty Daddies. Een 7-koppige spektakelband die in hoog tempo een aaneenschakeling van hits op je afvuurt. Het begrip ‘coverband’ krijgt een totaal nieuwe lading: iedere hit vloeit na maximaal één minuut al naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert.

Kaarten voor DI-RECT en meer info ! Klik hier !