Wereldberoemde dierenarts Dr. Pol spreekt in Assen

DELEN
Wereldberoemde dierenarts Dr. Pol spreekt in Assen

ASSEN – De wereldberoemde dierenarts Dr. Pol is op 16 september 2016 in Assen. Op een seminar van Rabobank Food & Agri Team Drenthe zal Jan Pol, bekend van tv, een presentatie geven.

Het seminar wordt gehouden in theater De Nieuwe Kolk in Assen en is speciaal voor de relaties van de Rabobank uit de agrarische sector.

The incredible Dr. Pol

Dr. Pol‘The Incredible Dr. Pol’ is een reality-televisieserie over een Amerikaanse dierenkliniek die wordt geleid door de even bekwame als pragmatische Jan Pol. Deze dierenarts komt van oorsprong uit het Drentse buurtschap Wateren in de gemeente Diever. Het populaire tv-programma wordt uitgezonden op National Geographic Channel in 26 landen, waaronder de Verenigde Staten en Nederland. Op het seminar in Assen zal Dr. Pol vertellen over zijn beestachtige belevenissen uit zijn veertigjarige carrière.

Ruud Huirne

De andere spreker op het seminar is Prof.dr.ir. Ruud Huirne, directeur Food & Agri Nederland van de Rabobank. Zijn presentatie gaat over de ontwikkelingen in de agrarische sector, de visie van de Rabobank en de verwachte wereldwijde voedselproblematiek. Hoe innovatief is de Nederlandse agrarische sector? Waar en hoe wordt in de toekomst voedsel geproduceerd? Welke rol speelt Nederland hierin? En het belangrijkste: hoe kunt u als Drentse agrariër inspelen op deze ontwikkelingen met de rol van de Rabobank daarbij? Zo wil de Rabobank agrariërs uit de regio informeren en inspireren.

Mooie mix

Eric Zwart, directeur Bedrijven van Rabobank Assen en Noord-Drenthe, noemt het seminar een mooie mix. “We hebben enerzijds een stevig inhoudelijk verhaal, en anderzijds het verhaal van Dr. Pol, dat meer richting infotainment gaat. Met dit unieke programma hopen we vele Drentse agrariërs te inspireren”.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen