Dinsdag 22 januari aangepaste dienstregeling NS, minder treinen

DELEN

Assen – Morgen, dinsdag 22 januari, rijdt de NS uit voorzorg een aangepaste dienstregeling vanwege verwachte sneeuwval. Voor NS en ProRail is het belangrijk dat mensen zo veilig en betrouwbaar mogelijk kunnen reizen met de trein, ook als het slecht weer is. Daarom kiezen ze ervoor om de dienstregeling aan te passen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte om eventuele problemen op het spoor snel op te lossen. Toch kan sneeuwval voor hinder zorgen.

Wat betekent dit voor reizigers?
Er rijden morgen minder treinen dan op een gewone werkdag. Op de meeste plekken in Nederland rijden de treinen elk half uur in plaats van elk kwartier. De reis kan langer duren, soms met extra overstappen en het kan drukker zijn in de trein, vooral tijdens de spits.

Ga goed geïnformeerd op reis!
Ondanks de aangepaste dienstregeling kunnen zich nog steeds verstoringen voordoen. De NS Reisplanner wordt in de avonduren bijgewerkt met de meest actuele reisinformatie voor de volgende dag. Wij adviseren u om de weerberichten goed in de gaten te houden en kort voor vertrek uw reis te plannen op ns.nl of met de NS-app.

Heeft u nog vragen?
De NS helpt u graag verder. Kijk op ns.nl of stel uw vraag op de NS Community. U kunt ook contact opnemen via het @NS_online account op Twitter. Ze staan dag en nacht voor u klaar.

Bron/tekst: NS