Dit jaar ook weer naar de Huishoudbeurs RAI Amsterdam?

DELEN
ASSEN – Van zaterdag 20 februari tot en met zondag 28 februari wordt in de RAI Amsterdam weer de Huishoudbeurs gehouden. Samen met je vriendin(nen) het gezelligste dagje uit! Proeven, shoppen en genieten van live optredens van diverse Hollandse artiesten zoals de 3Js, Ferry Doedens, Grad Damen en de Gebroeders Ko.

Ook vanuit Assen zullen weer veel vrouwen (en mannen) de reis, al of niet gewapend met een trolly om de gratis aangeboden spullen in te vervoeren, aanvangen naar de 71ste editie van Nederlands grootste consumentenbeurs dat dit jaar een record aan activiteiten telt. Maar liefst 30 workshops, presentaties en shows zorgen samen met de meer dan 350 aanwezige bedrijven voor een volle dag aan kijk-, doe- en winkelplezier. Ook kunnen bezoekers gratis, vijf grote ‘side events’ bezoeken op de beursvloer.

Van babyhapje tot kluif
Op naar de Huishoudbeurs
Drukte op NS Station Assen ivm Huishoudbeurs. Foto: Twitter

Dit jaar heeft de Huishoudbeurs vijf grote ‘side events’, waaronder de Negenmaandenbeurs, The Model Convention en voor het tweede jaar het Azië Pasar Malam Festival. Nieuw dit jaar zijn Liever thuis! en het Best Friend Event. Bij Liever thuis! draait het om de slimste, handigste en makkelijkste producten en diensten die het woongemak en leefcomfort verhogen. Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het Best Friend Event, waar de nieuwste gadgets, de beste voersoorten, tips en leuke accessoires te vinden zijn voor ieder huisdier.

Zelf sieraden maken, lachen of hoelahoepen?

Ruim 350 bedrijven hebben dit jaar interessante producten en aanbiedingen voor de bezoeker in petto. Naast de vele grote merken en side events, kunnen bezoekers ook dit jaar genieten van ruim 30 extra creatieve en leerzame workshops. Dit varieert van zelf sieraden maken, tot een lachworkshop of hoelahoepen. Maar er zijn ook meer serieuze zaken zoals klankschaalmeditatie of braingym. Daarnaast leert Mari van de Ven bezoekers de perfecte smokey eyes te maken en Mariana Verkerk geeft catwalkworkshops op het hoofdpodium.

“De Huishoudbeurs heeft in jaren niet zo’n groot workshopaanbod gehad. Ik ben blij met de diversiteit aan activiteiten. Naast dat wij veel te bieden hebben voor de bezoeker, zitten de deelnemende bedrijven zelf ook niet stil. Een modemerk is bijvoorbeeld op zoek naar de mooiste billen van de Huishoudbeurs en in de Foodhal kan je meedoen aan de contest wie het hoogst een pannenkoek kan flippen. Voor ieder wat wils dus!”, aldus Nicole Mengerink, beursmanager Huishoudbeurs.

Langere treinen en NS reisinformatie

Er rijden langere treinen en de Intercity’s stoppen rond de openings- en sluitingstijden van de beurs extra op station Amsterdam RAI. Aanvullend reisadvies voor bezoekers van de Huishoudbeurs op zondag 21 februari: Vanwege een voetbalwedstrijd ’s middags in de Amsterdam ArenA is het extra druk in de trein tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Advies is dus om vóór 16.00 uur of na 18.00 uur terug te reizen.

Informatie Huishoudbeurs 2016 

De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag 25 en vrijdag 26 februari van 11.00 uur tot 22.00 uur. Festival Fantastique (hal 2) en Happy & Healthy (Elicium) zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen