DJ Fajah Lourens op Club Night Fellini Assen

DELEN

Zaterdag 31 januari aanstaande is er een Club Night bij Fellini aan de Vaart N.Z 2 in Assen. De avond begint om 23.00 uur en niemand minder dan Fajah Lourens is in actie te zien en te horen tijdens deze avond. Tickets voor deze speciale Club Night zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Fellini Assen aan de bar voor € 5,- p/s.

Fajah Lourens

In 2011 maakte Lourens haar debuut in de dancewereld, waarin ze als dj werkt. Sinds haar debuut draaide ze in clubs als Jimmy Woo, Panama, Beachclub Vroeger, Escape, Het Paard, Holland Casino, Cinema, Off Corso en Paviljoen Kaap Hoorn. Sinds 2013 is ze resident DJ in de Amsterdamse Club NYX, waar ze in 2014 ook onderdeel is van het concept The House of NYX waar ze op festivals zoals House of Bad Habits en Valtifest draait. Naast haar werk als dj is ze ook werkzaam als producer en remixt ze nummers van andere artiesten.

In 2013 opende Lourens samen met haar zakenpartner FL-Agency, een boekingskantoor voor dj’s. Lourens zal in de zomer van 2014 als hoofdact meereizen met de zomertoer van reisorganisatie Beachmasters, ook draait Fajah deze zomer op de afterparty van het milkshake festival in Amsterdam en op het Glemmer beachfestival te Lemmer. In 2014 heeft Lourens in de Rotterdamse stadion De Kuip gedraaid tijdens het event Cinema.

Bron: Wikipedia