DJ’s en vrijwilligers gezocht voor Bevrijdingsfestival Drenthe 2016

Bevrijdingsfestival Drenthe 2016 Baggelhuizerplas Assen

DELEN
ASSEN – Welke Drentse DJ wil draaien op de Dance Stage van het Bevrijdingsfestival Drenthe? K&C, Poppodium Apollo in Emmen en het Bevrijdingsfestival Drenthe zijn op zoek naar talentvolle Drentse DJ’s die op 5 mei aan de Baggelhuizerplas in Assen een show willen neerzetten.

Op het Bevrijdingsfestival is nog plaats voor twee DJ’s die elk een half uur mogen draaien. Alle stijlen zijn welkom, zolang het maar valt binnen de categorie Dance. Aanmelden kan via het emailadres jan@kcdr.nl met een link (bijvoorbeeld soundcloud) naar een impressie van de muziekstijl of set die de DJ wil draaien.

Bij voldoende aanmeldingen worden 6 tot 8 DJ’s geselecteerd, die eind maart/begin april in Poppodium Apollo tijdens het Apollo Dance Event een show mogen geven. Twee van hen worden geselecteerd voor een optreden op het Bevrijdingsfestival Drenthe 2016.

Dance-liefhebbers kunnen sinds enkele jaren tijdens het Bevrijdingsfestival Drenthe ook de hele dag en avond DJ’s en dance-artiesten bewonderen. Op het hoofdpodium van het festival zijn optredens van Nederlandse bands. Opkomende (Drentse) artiesten krijgen de kans om zich te presenteren op de SENA Talent Stage en Pepsi Heroes Stage.

Naast de vier muziekpodia heeft het Bevrijdingsfestival een Plein van de Vrijheid, een Kinderplein, diverse theatervormen en voorlichtingsstands.

Vrijwilligers gezocht Bevrijdingsfestival Drenthe 2016

We zijn weer op zoek naar enthousiastelingen (16+) die ons willen helpen deze bijzondere dag tot een succes te maken. Is het nou bij de informatiebalie, als stagehand, op het Plein van de Vrijheid of het Kinderplein, in het bezit van een vlotte pen of camera voor het communicatie- of multimediateam, of als op- en afbouwer, iedereen is even belangrijk. Samen werken we weer aan dit prachtige feest van de vrijheid.

Meer informatie of aanmelden? Klik hier!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen