Dj’s gezocht voor Freedom Dance

DELEN

Assen – K&C en stichting Talentblik zijn op zoek naar talentvolle Drentse dj’s met ambitie. De dj’s worden aangemoedigd mee te doen aan Freedom Dance, een dance-evenement met drie voorrondes.

Drie dj’s
Uit de voorrondes worden drie dj’s geselecteerd die mogen draaien op de Dance Stage van het Bevrijdingsfestival Drenthe én het 5 mei DJ Festival in Emmen, waar jaarlijks duizenden muziekliefhebbers samen komen. Ook Club Nu uit Assen heeft toegezegd één of meerdere draaiplekken beschikbaar te stellen voor de beste deelnemers.

Muzikale talenten moeten er wel wat voor doen!
Tot 1 maart 2018 kunnen dj’s die willen deelnemen zich aanmelden via www.kunstencultuur.nl. Uit alle inzendingen kiest de jury de dj’s die begin april worden uitgenodigd voor de voorrondes in Assen en Emmen.

Jury
De jury van Freedom Dance bestaat uit Tessa de Wilde, organisator Club Nu, Harm Brüning van HB Systems en een bekende dj.

Volgens Jan Stam, adviseur popmuziek in Drenthe en Gerald Janse van Talentblik in Emmen zijn steeds meer jonge mensen actief als dj en producer, maar zijn er in Drenthe weinig mogelijkheden voor dj’s om zich te presenteren. K&C en Talentblik helpen de dj’s graag op weg door hen een podium te bieden.