Drents Museum wint gouden award Leukste Uitje van Drenthe

DELEN
ASSEN – Het Drents Museum heeft alles in zich voor een leuk en interessant dagje uit, voor jong én oud. Als bezoeker vind je er grote (inter)nationale tentoonstellingen en vaste presentaties op het gebied van archeologie, hedendaags realisme en kunst 1885-1935.

Ook kinderen kunnen zich uitleven in het Drents Museum, waar ze alles leren over verleden, heden en de toekomst. In Het Grootste Poppenhuis van Nederland duik je in het verleden en maak je kennis met het Drenthe van de 18de eeuw.

Gouden Award Leukste Uitje van Drenthe

Voor het zesde jaar op rij organiseert ANWB de verkiezing van het Leukste uitje van Nederland. Naast de publieksprijzen voor het Leukste landelijke uitje en het Leukste provinciale uitje kent ANWB ook prijzen toe aan het Meest maatschappelijke uitje. Met deze verkiezing steunt de ANWB veelbelovende, maatschappelijke initiatieven binnen de vrijetijdsbranche.

Het Drents Museum is verkozen tot leukste uitje van Drenthe. Leden van de ANWB konden stemmen op hun favoriete uitje. In totaal werden ruim 30.000 stemmen uitgebracht.

Gratis naar het Drents Museum met de NS

Op zondag 20 maart aanstaande reist iedereen gratis in de 2de klas op vertoon van het Boekenweekgeschenk Broer van Esther Gerritsen. Een mooie gelegenheid om naar Assen af te reizen en onder anderen het Asser museum te bezoeken. Het museum is zondag geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Foto: Drents Museum.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen