Drents ondernemersevent op TT Circuit Assen

DELEN

ASSEN – Op donderdagavond 28 mei a.s. krijgen Drentse ondernemers tijdens het ondernemersevent op het TT Circuit in Assen de kans om hun bedrijf in de spotlights te zetten bij grote, succesvolle Drentse bedrijven en een investeringsbedrijf. Het ondernemersevent wordt georganiseerd vanuit Topprogramma Drenthe met het doel om bedrijven met een groeiambitie jonger dan zeven jaar een paar stappen verder te helpen.

Ambitieuze ondernemers ontmoeten potentiele opdrachtgevers en investeerders

Tijdens de avond worden niet alleen ontmoetingen tussen ambitieuze ondernemers en potentiele opdrachtgevers en investeerders gefaciliteerd; de ondernemers worden tevens uitgedaagd om een case voor te bereiden en te pitchen voor de grote bedrijven. Zo krijgen zij de kans om aan TVM, het TT Circuit Assen, Boom Uitgevers en een investeringsmaatschappij te laten zien wat ze in huis hebben.

Ondernemen is topsport

Alle ondernemers zullen het erkennen: ondernemen is topsport. Hard werken, presteren, één doel voor ogen houden en alles in het werk stellen om op het juiste moment dat ene doel te bereiken. Voormalig langebaanschaatser en viervoudig wereldkampioen allround Rintje Ritsma weet als geen ander hoe het is om toe te werken naar dat ene doel. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen raceteam, de Hollandsche Jongens. Tijdens het ondernemersevent brengt Ritsma een inspirerend verhaal over topsport, ondernemerschap en lef.

Programma

18:15 uur – 18:45: Ontvangst in de GoldClub van het TT Circuit in Assen

18:45 uur – 19:30: Presentatie Rintje Ritsma

19:30 uur – 20:00: Korte pitchtraining deelnemers

20:00 uur – 20:15: Pauze

20:15 uur – 21:30: Pitches keigoed bedrijven aan keigroot bedrijven

21:30 uur – 23:00: Netwerkborrel

Deelnemen

Deelname aan het ondernemersevent is gratis en mogelijk voor bedrijven jonger dan zeven jaar, gevestigd in Drenthe. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar bijeenkomst.noord@kvk.nl o.v.v. naam, bedrijfsgegevens en de cases waarop wordt gepitcht. (maximaal 2 pitches per deelnemer).

Cases zijn te bekijken op ikbendrentsondernemer.nl