Drents Open FootGolf Kampioenschap Assen

DELEN

ASSEN – De afgelopen twee jaar was de belangstelling voor een plaats op de finale van het Nederlands FootGolf Kampioenschap zo groot, dat de organisatie met regionale voorronden zijn gaan werken. Het aantal startplekken is verdeeld over deze voorronden, waardoor op elke voorronde tenminste 5 startplaatsen voor de finale te verdienen zijn.

De voorronden

Verdeeld over het land zijn veertien toernooien gepland, zoveel mogelijk over het land verspreid. Op deze manier krijgt iedereen de kans om dicht bij huis te spelen en/of om meerdere voorronden te spelen. Je mag namelijk aan zoveel toernooien meedoen als je zelf wilt. Dus als je, je niet weet te plaatsen op het eerste toernooi, kun je, je gewoon voor het volgende toernooi inschrijven. Ook als je je op het eerste toernooi al kwalificeert, ben je op de volgende toernooien van harte welkom.

Drents Open FootGolf Kampioenschap

Onder de naam Drents Open FootGolf Kampioenschap wordt op de FootGolfbaan in Assen voor de derde keer een voorronde voor het Nederlands Kampioenschap FootGolf georganiseerd. Op dit toernooi heb je dus de kans om FootGolf kampioen van Drenthe te worden maar ook om je te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Het NK is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prachtig evenement dat vaak werd opgeluisterd door de deelname van enkele bekende (ex) topvoetballers als Frank de Boer, Roy Makaay en Kenneth Perez.

Op zondagmiddag 31 mei 2015, het aanvangstijdstip is nog enigszins afhankelijk van het aantal deelnemers, zullen alle deelnemers 9 holes spelen. De beste 12-15 spelers zullen in een finale van 3 holes de prijzen en de deelnametickets voor het NK gaan verdelen.

De inschrijfkosten bedragen €30,00 per persoon. Inschrijven? Klik hier!