Drie kilometer parcours TT City Racing Assen

DELEN

Drie kilometer parcours TT City Racing Assen

parcours-tt-racing
TT City Racing Parcours Assen

Op 22 juni heeft Assen de primeur van TT City Racing met spectaculaire race demonstraties dwars door de binnenstad van Assen en op 27 juni tijdens MOTO City Racing zal het publiek in het centrum van Assen getrakteerd worden op MOTO race demonstratie van de bovenste plank.

Het nu definitieve parcours start in de paddock op de Vaart Z.Z., aan het eind rechtsaf, Collardslaan, Kerkplein, Zuidersingel, Oostersingel, Kloosterstraat en Torenlaan waarna de motoren terug keren op Kerkplein en via Collardslaan de Weiersstraat op rijden, halverwege word er gekeerd en rijden ze terug richting Vaart Z.Z. tot in het Paddock. Langs vrijwel het gehele parcours heeft het publiek vrije toegang en een geweldig zicht op de indrukwekkende motor demonstraties. Gedurende het evenement kan men tussen de demonstraties in op diverse plaatsen het parcours oversteken. Voor de beste beleving is er aan de Vaart N.Z een tribune met zitplaatsen waarvoor tickets verkrijgbaar zijn. Ook kan men tickets kopen voor toegang tot de paddock waar men zich tussen de teams en rijders begeeft die zich voorbereiden op hun demonstraties.

Naast TT City Racing op 22 juni kan men tijdens MOTO City Racing op 27 juni in Assen de motorsport ervaren in de breedste zin van het woord MOTO. Electric Motorcycles demo, Race Kids demo, YAMAHA R125 cup & Moriwaki’s demo, Dakar motoren, Freestyle Motor Stunts, Ducati Club Race demo, TT Legends demo onder leiding van Giacomo Agostini en de Historische Motor Vereniging met solo motoren & zijspan motoren, Supermoto demo, Superbikes, Superstok & Supersport demo en na hun race op het TT circuit zullen Red Bull Rookies Robert Schotman en Bo Bendsneyder nog acte de pressants komen geven.

tt-speed-banner

Van 15.00 tot 20.30 uur beleeft met een knallend programma over het 3 kilometer lange straten circuit van Assen met als afsluiter van 19.30 uur tot 20.30 uur, op het parcours, de TT Night Ride, een indrukwekkende parade van motorrijders waarvoor iedere motorrijder met motor zich nog kan inschrijven op www.ttspeedweekassen.nl.

Tickets winnen voor de Silver tribune en/of paddock ? Klik hier !