Drie verdachten aangehouden vechtpartij Brinkstraat Assen

DELEN

Drie verdachten werden in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden ter hoogte van een horecagelegenheid op de Brinkstraat in Assen. Ze worden verdacht van mishandeling.

Surveillerende agenten zagen dat een portier een man onder controle probeerde te krijgen. Agenten hielpen de portier. Het bleek dat er zojuist ruzie was geweest in de horecagelegenheid. Hierbij had een 23-jarige man uit Assen een 26-jarige plaatsgenoot in het gezicht geslagen. De 26-jarige liep verwondingen in zijn gezicht op. De 23-jarige werd door de politie aangehouden. Bij de vechtpartij was volgens getuigen ook een 22-jarige Assenaar betrokken. Ook hij werd aangehouden. Volgens de 23-jarige verdachte had zijn vriendin klappen gekregen van de 26-jarige. Hierop was hij verhaal gaan halen. De 26-jarige werd vervolgens ook aangehouden voor mishandeling.

Waarom de vriendin van de 23-jarige klappen kreeg van de 26-jarige is nog niet bekend. De drie verdachten zijn naar het politiebureau gebracht. De politie onderzoekt de mishandelingen.