Driedaagse Kunstproeverij De Drentse Zaak

DELEN

ASSEN – Donderdag 3 september om 16.00 uur zal de aftrap van de driedaagse kunstproeverij plaatsvinden in de Drentse Zaak te Assen. Tijdens deze driedaagse is er van alles te zien, proeven en beleven op het gebied van kunst en cultuur.

Naast verschillende workshops is er ook een wijn en spijs proeverij verzorgt door landgoed Havelte, traditionele Franse muziek, en een Meet & Greet met de getalenteerde kunstenaar en ambassadeur van Drenthe: Erik Zwezerijnen. Altijd al eens benieuwd geweest naar de kunst van het beeldhouwen? Of liever een workshop fotografie? Tijdens de kunst driedaagse kan het allemaal.

Op donderdag en vrijdag kan er ingeschreven worden voor een workshop beeldhouwen, schilderen, fotografie en portrettekenen. Een uitgelezen kans om voor een heel laag tarief kennis te maken met deze artistieke vakken. Naast de workshops is er genoeg te zien en te proeven. Liever geen workshop bijwonen maar wel geïnteresseerd? Kom gerust binnenlopen, de toegang is vrij voor iedereen!

Workshops tijdens Driedaagse Kunstproeverij

Donderdag 3 september: schilderen en portrettekenen
Tijdstip: 16.30- 17.30 en 18.30- 19.30 uur
Kosten: € 4,95 inclusief koffie/thee en iets lekkers

Vrijdag 4 september: fotografie en beeldhouwen
Tijdstip: 16.30- 17.30 en 18.30- 19.30
Kosten: € 4,95 inclusief koffie/thee en iets lekkers

Meet & Greet Erik Zwezerijnen

De echte kunstliefhebber heeft vast al eens van Erik Zewerijnen gehoord. Een getalenteerd kunstenaar én de ambassadeur van Drenthe. Donderdag 3 september is hij aanwezig, het moment om het verhaal achter de kunst van hem te horen, een exemplaar aan te schaffen of een handtekening te bemachtigen!

Lokatie

De Drentse Zaak
Beilerstraat 24 te Assen