Druk voorjaar voor het Asser Mannenkoor

DELEN
Druk voorjaar voor het Asser Mannenkoor
ASSEN – Het Asser Mannenkoor gaat een druk voorjaar tegemoet. Eerst gaan de mannen vanaf aanstaande zaterdag weer vijf zaterdagen achtereen de Asser Wijken in om zakken met potgrond huis aan huis te verkopen.

Voor degenen die vrezen dat de koorzangers u niet thuis treffen, u kunt de potgrond nog online bestellen op www.assermannenkoor.nl. De actie wordt afgesloten met het traditioneel Potgrondconcert. Deze vindt voor het eerst plaats op 31 maart in Buurthuis De Schulp aan de Buizerdstraat in Assen.

Verderop in het voorjaar gaat het koor weer op promotietour. Zo treden ze dit jaar ook op in een aantal buurgemeenten. De volgende locaties worden aangedaan:

21 april: Peelo Assen, in het Markehuus
28 april: Norg, in De Brinkhof
12 mei: Rolde, in zaal Hofsteenge
19 mei: Smilde, in Het Kompas (naast de Koepelkerk)

De mannen brengen een gevariëerd programma met zeker ook eigentijdse muziek, zoals die van Ramses Shaffy en Boudewijn de Groot.

In het laatste weekend van Mei komt het mannenkoor “Die Sevensanghers” uit Sevenum (Limburg) bij het Asser Mannenkoor op bezoek. In het kader van een uitwisseling hebben de koren elkaar al vaker ontmoet. En ook nu staat er weer een gezamenlijk concert op het programma en wel op zaterdag 28 mei in de mooie nieuwe kerk Het Noorderlicht in Peelo.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen