Dutch Open Darts De Bonte Wever Assen

DELEN

Dutch Open Darts De Bonte Wever Assen

Inschrijven om deel te nemen aan de Dutch Open Darts 2014 is niet meer mogelijk. De inschrijving is maandag 20 januari officieel gesloten.

Het darts evenement in De Bonte Wever start op vrijdag 31 januari met de koppeltoernooien. Spelerskaarten kunnen in de ochtend worden opgehaald. Alle wedstrijden inclusief de finale worden op deze dag afgewerkt. De verwachte tijd van de finale is 19.00 uur. Zodra het speelschema bekend is zullen ook de overige tijden bekend worden gemaakt, zoals het afhalen van de spelerskaarten en aanvang van de eerste wedstrijden.

Zaterdag 1 februari

Op zaterdag 1 februari starten zowel de heren als de dames hun single event. In de ochtend dienen de spelers die hun spelerskaart nog niet in bezit hebben deze af te halen. De laatste wedstrijden zullen ongeveer tegen het einde van de middag, begin van de avond afgelopen zijn.

Zondag 2 februari

Op zondag 2 februari wordt vanaf 10.00 uur het Dutch Open Youth gespeeld. De jeugdspelers die de finale halen in de drie verschillende categorieën wordt een unieke ervaring geboden: zij spelen hun finalewedstrijd op het podium! Tevens worden in de ochtend de laatste speelronden van de senioren singlestoernooien gespeeld.

Meer informatie ? Klik hier !