Dutch Open Darts wederom in De Bonte Wever Assen

DELEN

De 37e editie van de Dutch Open Darts wordt van 30 januari tot en met 1 februari 2015 in De Bonte Wever te Assen gehouden. Het grootste en gezelligste open BDO/WDF dartstoernooi van de wereld, zal dus opnieuw plaatsvinden in hét sport- en evenementencentrum van Noord Nederland.

“Na een geslaagde eerste editie zijn wij verheugd voor de tweede keer de Dutch Open Darts in Assen te organiseren”, zegt toernooidirecteur Niels de Ruiter. “We hebben veel geleerd van de eerste editie en goed geluisterd naar ons publiek. De bekende feesttent komt terug en we zien mogelijkheden de capaciteit te vergroten. Iedereen moet welkom zijn en blijven!”

“Er zijn meerdere redenen waarom we opnieuw hebben gekozen voor De Bonte Wever”, vertelt Sijmon Timmers, voorzitter van de NDB. “Allereerst is het een professionele locatiepartner, die zich keihard heeft ingezet om de afgelopen editie van de Dutch Open Darts te laten slagen. Daarom zijn we blij dat we wederom goede afspraken konden maken waardoor we dit prachtige evenement opnieuw op grootse wijze kunnen organiseren.”

Toevoeging voor De Bonte Wever

“Dit toernooi heeft een geweldige uitstraling en een sfeer die erg goed past bij ons bedrijf. De Dutch Open Darts is een perfecte toevoeging aan onze evenementenagenda”, aldus directeur Christa de Ruiter van De Bonte Wever, die erg blij is de Dutch Open Darts opnieuw naar Assen komt. Het viersterrenhotel, horeca-, sport- en evenementencomplex onderscheidt zich door haar ligging en combinatie van faciliteiten en werd in 2014 gekozen tot beste familiehotel van Nederland.

Dart toppers

Ook in 2015 zullen alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn. Titelverdedigers Ross Montgomery en Aileen de Graaf zullen opnieuw in Assen te bewonderen zijn net als Scott Waites, Tony O’Shea, Darryl Fitton en dartsicoon Andy Fordham. Maar natuurlijk zijn ook onze Nederlandse toppers aanwezig zoals wereldkampioen Wesley Harms en de Drent Jan Dekker die onder anderen gesponsord wordt door het Asser bedrijf Dartbanenverhuur.nl