Dutch Open Darts wederom in Assen

DELEN

ASSEN – Van 29 tot en met 31 januari 2016 zal De Bonte Wever Assen opnieuw het decor zijn van het grootse BDO/WDF dartstoernooi ter wereld: De Dutch Open Darts 2016. Dit unieke dartsfeest zal voor de derde keer georganiseerd worden in de Drentse hoofdstad.

“Gezien de positieve reacties na de laatste editie zijn wij overtuigd dat deze locatie zeer geschikt is voor de Dutch Open Darts en past bij onze spelers en bezoekers. De komende editie willen we opnieuw verbeteringen doorvoeren die ten goede komen aan dit schitterende evenement. Zo zal de Dutch Open Youth weer binnen De Bonte Wever plaatsvinden en zal de gezellige feesttent uiteraard blijven”, zegt toernooidirecteur Niels de Ruiter.

Ook Sijmon Timmers, voorzitter van de NDB, is blij met de continuering in de huidige locatie. “We hebben duidelijke afspraken met de locatie en andere partners gemaakt waardoor we dit prachtige evenement opnieuw op grootse wijze en kostendekkend kunnen organiseren.”

Christa de Ruiter, directeur van De Bonte Wever kijkt er naar uit om alle darters weer te mogen begroeten. “Wij verheugen ons op de ambiance en de gezellige sfeer van dit evenement. Wij zullen er dan ook weer alles aan doen om alle darters een geweldig weekend te bezorgen.”