Een duurzaam WNF-pakket is aan de natuur schenken

DELEN

ASSEN – De cadeaumaanden zijn in aantocht. “Wat zou ik kunnen geven?” Denken, denken, denken! Prakkiseert u zich suf? Maak het uzelf niet moeilijk. Geef een cadeau(pakket) dat duurzaam is.

In de WNF-shop in Assen kunt u een pakket kiezen dat u passend vindt voor de ontvanger. Met uw aankoop steunt u tevens het werk van het Wereld Natuur Fonds dat meer dan ooit nodig is. Werk dat erop gericht is om de aarde gezond te houden en op 1 te zetten in onze gezamenlijke denkwereld. Met uw aankoop schenkt u de natuur dus ook wat.

De WNF-shop vindt u in Warenhuis Vanderveen in Assen op de verhoogde vloer van de 1e etage. Er is een keur aan knuffels, spellen, T-shirts, boeken, kaarten, babycadeaus, muurdecoraties, etc., etc. Voor elke leeftijd is er wel wat, voor meisjes en jongens, vrouwen en mannen; dus het hele gezin kan blij gemaakt worden. Losse cadeaus kunnen natuurlijk ook. Wij maken er graag een mooi ingepakt geschenk van. Of wat denkt u er van om symbolisch een dier te adopteren middels een prachtige knuffel in een geschenkdoos?

Lidmaatschap? Vrijwilliger worden?

Als u er toch bent dan vertellen we u ook graag wat het lidmaatschap van het Wereld Natuur Fonds inhoudt. Misschien wilt u weten hoe u met uw talent en (enige) vrije tijd ons team van enthousiaste vrijwilligers kunt versterken? We hebben plek voor mensen die communicatief, creatief en/of praktisch zijn, van aanpakken weten en er van houden om gezamenlijk de schouders onder een klus te zetten. Dit in de wetenschap dat u meehelpt om de aarde te behouden voor onszelf en ons nageslacht.

Voor meer verkoopinformatie kunt u bellen met Yvonne Dekens, yvonnewnfshop@gmail.com, tel. 06 20948466