Een gezond bedrijf begint bij gezonde medewerkers

DELEN

ASSEN – Twee ons groente, twee stuks fruit: Iedereen weet het, maar lang niet iedereen eet het. “Mensen vergeten het simpelweg”, denkt FirmaFruit uit Emmen. Het bedrijf startte begin 2015 en bezorgt wekelijks fruitboxen bij bedrijven in de regio Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Assen.

“Een gezond bedrijf begint bij gezonde medewerkers”. Vanuit die gedachte richtte Brian Meier de onderneming op. Hiermee speelt hij in op de groeiende bewustwording over eten en het aannemen van een gezonde levensstijl. “Bedrijven en medewerkers gezond en fit houden met gezonde snacks zien wij als een belangrijke taak. Daarom is het onze missie om elke dag (h)eerlijk vers fruit te verzorgen”.

Volgens het Voedingscentrum zijn gezonde medewerkers productiever en kunnen ze het werk beter aan. Medewerkers waarderen vers fruit enorm. Ze kunnen gezond snoepen zonder zich schuldig te voelen. Het aanbieden van vers fruit aan je medewerkers levert bedrijven bovendien een gezond en positief imago op.

FirmaFruit biedt een drietal standaard fruitboxen aan:

• Box 1: dertig stuks fruit, 4-8 personen, € 18,- (excl BTW)
• Box 2: vijftig stuks fruit, 8-12 personen, € 25,- (excl BTW)
• Box 3: zeventig stuks fruit, 12-16 personen, € 32,- (excl BTW)

Bedrijven met een grotere fruitbehoefte kunnen een fruitbox op maat bestellen.

De inhoud, omvang en uitstraling van de fruitbox verschilt elke week en hangt af van het seizoen., vertelt Brian. “Op de website van FirmaFruit kunnen onze klanten elke week zien welk fruit er in de boxen zit en wat het land van herkomst is. Op deze manier creëren we beleving rondom de fruitbox. Klanten halen de wereld aan fruit in huis, met Cavendish bananen uit Colombia, Cantaloupe meloenen uit Honduras en Hayward kiwi’s uit Italië”.

Flexibel

Wie wekelijks een fruitbox wil ontvangen, sluit een ‘fruit op het werk-abonnement’ af. Een flexibel abonnement, want FirmaFruit werkt niet met jaarcontracten en staat wijzigingen toe, zolang deze minimaal twee weken van te voren zijn aangegeven. Bijvoorbeeld tijdens de kerst- en zomervakantie.

Wil jij de wereld aan fruit in huis halen? Sluit dan een introductie-abonnement af en krijg een gratis fruitschaal cadeau. Zes weken lang ontvang je een fruitbox naar keuze. Valt het fruit in de smaken zet je het proefabonnement om in een doorlopend abonnement? Dan betaal je voor slechts vijf van de zes proefboxen.