Eerste editie Achilles 1894 Voetbalfestijn

DELEN
ASSEN – Zondag 5 juni organiseert Achilles 1894 van 11.00 – 16.00 uur speciaal voor de jeugd het eerste: Achilles 1894 Voetbalfestijn. Het is een feestelijke familiedag vol activiteiten, voetbalvermaak en gezelligheid voor de Achilles jeugd, hun ouders, vriendjes en familie.

Achilles 1894 organiseert de dag met behulp van vele vrijwilligers. De club wil met het Achilles 1894 Voetbalfestijn de wijk meer betrekken bij de voetbalclub en een bijdrage leveren aan een goed en sportief activiteitenprogramma voor de Asser basisschooljeugd. Iedereen is welkom. De entree van het Voetbalfestijn is gratis.

Wat is er te doen

– Attracties voor alle leeftijden met o.a. stormbaan & schiettent
– Vriendjes Toernooi (j/m) voor D/E/F jeugd
– Voetbalcircuit voor D/E/F jeugd
– Kabouterveld
– Horecaplein
– Koopjeshoek
– Superloterij met mooie prijzen
– En nog veel meer voor jong & oud!

Tussen de 6-13 jaar?

De D/E/F jeugd mag tussen 11.00-16.00 uur gratis samen met 1 of 2 vriend(innet)jes meedoen aan het Achilles 1894 3 tegen 3 Vriendjes Toernooi. Wil je niemand meenemen en toch meedoen? Ook dat kan! Zelfs als je geen lid van Achilles bent. Aanmelden kan tot eind mei a.s. via voetbalfestijn@achilles1894.nl. Vermeld naam en categorie (D/E/F) in de mail.

De allerjongsten tot 6 jaar kunnen op het Kabouterveld op speelse wijze kennismaken met voetballen. Zo kun je meedoen aan het voetbalcircuit met spelletjes en een prijsje grabbelen uit de grabbelton.

Ook aan de ouders is gedacht. Ze kunnen genieten van een gezellige dag onder het genot van een hapje en drankje op het Achilles 1894 Horecaplein. Ze mogen je aanmoedigen tijdens de vele sportieve activiteiten of een kijkje nemen op het Koopjesplein, waar sportartikelen worden verkocht.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen